Reklama
 
Blog | Vlastimil Kováč

Ano pane Tlustý je to spiknutí

Jenže tohle spiknutí je zcela veřejné a nikdo z vás se nežene ho odhalit tak moc, jako barvu jiné strany, nebo upozornění na to, že by mohl být z něčeho nařčen. Mimochodem výborný marketingový krok. Kampaň zdarma a otevřená vrátka......tleskám!

Pane Tlustý ano, je to spiknutí. Prakticky již od začátku, kdy kandidát na prezidentský úřad je občanem USA. Samozřejmě krom toho českého občanství. Ano, spiknutí to, že strany usilují o tajnou volbu prezidenta, neb jedni se bojí říci svůj názor, přičemž ti druzí chtějí kontrolu proti samostatnému úsudku.

Opět ano pane Tlustý, neboť za peníze nás všech se do sněmovny chodíte urážet a hrát si na školáky, kterým někdo z 2. B snědl svačinu. A to přes Váš slib nám občanům hájit…..a přitom si hájíte jen různobarevná korýtka.

Ano, je to asi opravdu spiknutí, že poslanci nevědí, co schvalují, neb dle vyjádření několika politiků.“jak si máme vše pamatovat?“ Odpověděl bych asi takto. Když já si nebudu pamatovat mé odpovědnosti v zaměstnání…přijdu o něj. Tudíž z vašich reakcí je jasná zpětná vazba, a sice, jděte do Delvity. Tam si snad zapamatujete všechny povinnosti.

Reklama

Ano, je to pořád to samé velké spiknutí, to když představitelé naší země dávají na odiv lhostejnost k lidem, aby byla jako příklad pro ostatní.

Takže vlastně souhlasím zcela s tím, co jste řekl. Ano je to spiknutí proti morálce, spiknutí proti logickému myšlení a proti slušnosti. Je to situace, kdy namísto shody a usilování o další budování naší malé zemičky se patláte v barvách názorů. Místo vytvářet bortíte vše, co není dle diktátu a ve světle těchto zajímavých událostí je potom výlet p. Topolánka na tenis jen malým zrnkem soli v mrtvém moři.

Kolik slov bude muset být řečeno, aby konečně došlo změn? Musí opravdu obyčejný lid, pojmout na svá bedra odpovědnost a s cepem a holí v ruce vzít útokem palác? Tedy spiknutí ano, je to spiknutí Vás, proti lidem a proti jejich cti a starostem obyčejných dní. Napadlo mne, zda až budeme pytlovat tmu s lístkem z automatu v nemocnici, který nás opravňuje k ošetření, kteréhož definice není nikomu známa, budeme myslet na to co je větší chyba. Zda to, že jsme vás nevyhnali s bičem, nebo to, že jsme si Vás ochotně vybrali za naše zástupce.

Potřebujeme transfuzi rozumných rozhodování, obrany v právo a vy jste jehovističtí rodiče, kteří nám nechtějí poskytnout transfuzi, která nás uzdraví. Nehledě na fakt, že naše krevní skupina je ta nejvzácnější na světě.